ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΣ ΣΑΣ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΣ ΣΑΣ

Πολλές φορές επιμένουμε να εστιάζουμε στις ατέλειες στο δέρμα μας, ξεχνώντας ότι μας προσφέρει πολύ περισσότερα από μια καλαίσθητη εικόνα!
Σε αντίθεση με τα περισσότερα όργανα, το δέρμα είναι εξωτερικό και ορατό στο ανθρώπινο μάτι. Ο κύριος ρόλος του είναι να προστατεύει το υπόλοιπο σώμα, γι' αυτό είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στη φροντίδα του δέρματός σας.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθημερινές συνήθειες όπως ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η εφαρμογή SPF είναι απαραίτητες!

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Η Dr. Τραϊανού Αθηνά, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει λάβει την ειδικότητά της από τις δύο πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ.

Έχει ολοκληρώσει τη διατριβή της πάνω στα κονδυλώματα και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ εργασίες της είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

elΕλληνικά