ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ

Το να ζείτε με το έκζεμα μπορεί να αποτελεί πρόκληση, ωστόσο η ανακούφιση είναι εφικτή. Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αγωνίζεται με το έκζεμα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε άνεση και αυτοπεποίθηση στο δέρμα σας. Παρέχουμε εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας για τη διαχείριση των συμπτωμάτων και τη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για καθοδήγηση από ειδικούς! 

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Η Dr. Τραϊανού Αθηνά, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει λάβει την ειδικότητά της από τις δύο πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ.

Έχει ολοκληρώσει τη διατριβή της πάνω στα κονδυλώματα και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ εργασίες της είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

elΕλληνικά