ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Dr. Αθηνά Τραϊανού

Η ΙΑΤΡΟΣ

Η Dr. Τραϊανού Αθηνά, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει λάβει την ειδικότητά της από τις δύο πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ευρώπη και Αμερική που αφορούν τόσο την κλινική δερματολογία όσο και την αισθητική. Έχει ολοκληρώσει τη διατριβή της πάνω στα κονδυλώματα και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ εργασίες της είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Έχει επίσης συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα για νέα φάρμακα τόσο στην Α’ όσο και στην Γ’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Εξειδικεύεται στον τομέα της κλινικής δερματολογίας παίδων και εγκύων και  συνεργάζεται με την κλινική Γένεσις στην θέση της Διευθύντριας Δερματολογικού τμήματος. Τέλος, είναι διαπιστευμένη στην αισθητική δερματολογία (Λονδίνο).

Η Dr. Αθηνά Β. Τραϊανού διατηρεί  ιδιωτικό ιατρείο επί της οδούς Πατρ. Ιωακείμ 2, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή.

Επιπλέον Δευτέρα, Τετάρτη θα την βρείτε στο Πανόραμα,  Θέρμης 55236, στο Excel MediSpa and Laser , Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Το Ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο, και βρίσκεται κοντά στη στάση του λεωφορείου

Ο χώρος μας

- Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό -

Στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας , στη Δερματοχειρουργική και στην Αισθητική Ιατρική.

Δίνονται λύσεις σε δερματολογικά και αφροδίσια προβλήματα, αντιμετωπίζονται χρόνιες παθήσεις του δέρματος και γίνονται αφαιρέσεις καλοήθων και κακοήθων όγκων.

Εφαρμόζονται καινοτόμες θεραπείες για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιούνται μονάδες laser με τεχνολογία αιχμής και προσφέρονται θεραπείες σώματος.

Τι λένε για μας

  • Χάρη στις στοχευμένες θεραπείες και την εμπειρία της κ.Αθηνάς, τα σημάδια  ακμής εξαφανίστηκαν και πλέον νιώθω άλλος άνθρωπος! Σας ευχαριστώ πολύ!
    Μαρία Ε.
  • Υποφέρω από χρόνια ψωρίαση. Μετά από σύσταση φίλου, τους τελευταίους 6 μήνες παρακολουθούμαι από την Δρ. Τραϊανού. Τα σημάδια έχουν μειωθεί αισθητά και συνεχίζουμε!
    Μανώλης Χ.
  • Η γιατρός έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!
    Αθηνά Κ.