ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

Τα αυτοάνοσα νοσήματα του δέρματος, όπως η λεύκη, η ροδόχρους νόσος, η ψωρίαση αλλά και ο ερυθηματώδης λύκος, η δερματομυοσίτιδα και η σκληροδερμία, είναι χρόνιες παθήσεις που συχνά έχουν δερματικές εντοπίσεις, όπως εξανθήματα, φωτοευαισθησία, αλωπεκία, άφθες και αλλοιώσεις των νυχιών. Σε μερικούς ασθενείς το δέρμα είναι το μοναδικό όργανο που προσβάλλεται, ενώ σε άλλους το δέρμα είναι ένα από τα πολλά όργανα που προσβάλλονται.

Ο δερματολόγος κάνει μία πλήρη κλινική εξέταση του δέρματος για να εντοπίσει πρόωρα συμπτώματα κάποιας αυτοάνοσης πάθησης. Μπορεί να χρειαστεί να γίνουν βιοψίες ή εργαστηριακές εξετάσεις για την διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων αυτών.

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Η Dr. Τραϊανού Αθηνά, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει λάβει την ειδικότητά της από τις δύο πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ.

Έχει ολοκληρώσει τη διατριβή της πάνω στα κονδυλώματα και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ εργασίες της είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

DR. ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

elΕλληνικά